گزارشگر سازمان ملل: نسل‌کشی علیه غزه مشابه نسل‌کشی‌های رواندا و سربرنیتسا است-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

گزارشگر سازمان ملل: نسل‌کشی علیه غزه مشابه نسل‌کشی‌های رواندا و سربرنیتسا است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین نسل‌کشی اخیر ژریم صهیونیستی در نوار غزه را با نسل‌کشی‌های معاصر در سربرنیتسا و رواندا مقایسه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین روز دوشنبه گفت نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه تفاوت چندانی با نسل‌کشی‌های معاصر در دیگر نقاط جهان نظیر سربرنیتسا و رواندا ندارد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، آلبانیز در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، نوشت: «اگر نگاه نزدیکتری به کشتار علیه غزه بیندازید تفاوت چندانی با دیگر کشتار‌های مردم غیرنظامی ندارد. نسل کشی یک فرآیند است نه یک اقدام واحد. باید جلوی آن گرفته شود، اما در غزه نیز همچون سربرنیتسا و رواندا جهان فقط اجازه می‌دهد که نسل کشی به وقوع بپیوندد.»

او این اظهار نظر را در پاسخ به یک پست حاوی یک بیانیه مطبوعاتی سازمان ملل درباره کشتار‌ها و جنایات جنگی نیرو‌های رژیم صهیونیستی علیه غزه مطرح ساخت.

کشتار سربرنیتسا در ژوئیه ۱۹۹۵ رخ داد که در جریان آن بیش از ۸۰۰۰ نفر از مسلمانان بوسنیایی در زمان جنگ بوسنی در اطراف شهر سربرنیتسا کشته شدند. نسل کشی رواندا هم در سال ۱۹۹۴ به وقوع پیوست که در جریان آن بیش از یک میلیون نفر کشته شدند.

رتش اشغالگر صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته جنگ ویرانگری را علیه غزه آغاز کرده که تا روز یکشنبه ۲۰ هزار و ۴۲۴ شهید و بیش از ۵۴ هزار مجروح که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند، برجای گذاشته و براساس بیانیه‌های سازمان ملل، این جنگ باعث تخریب گسترده زیرساخت‌ها و یک فاجعه انسانی بی‌سابقه شده است. / آناتولی

ارسال نظر