گزارشگر سازمان ملل: نسل‌کشی علیه غزه مشابه نسل‌کشی‌های رواندا و سربرنیتسا است-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

گزارشگر سازمان ملل: نسل‌کشی علیه غزه مشابه نسل‌کشی‌های رواندا و سربرنیتسا است

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین نسل‌کشی اخیر ژریم صهیونیستی در نوار غزه را با نسل‌کشی‌های معاصر در سربرنیتسا و رواندا مقایسه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین روز دوشنبه گفت نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه تفاوت چندانی با نسل‌کشی‌های معاصر در دیگر نقاط جهان نظیر سربرنیتسا و رواندا ندارد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، آلبانیز در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد، نوشت: «اگر نگاه نزدیکتری به کشتار علیه غزه بیندازید تفاوت چندانی با دیگر کشتار‌های مردم غیرنظامی ندارد. نسل کشی یک فرآیند است نه یک اقدام واحد. باید جلوی آن گرفته شود، اما در غزه نیز همچون سربرنیتسا و رواندا جهان فقط اجازه می‌دهد که نسل کشی به وقوع بپیوندد.»

او این اظهار نظر را در پاسخ به یک پست حاوی یک بیانیه مطبوعاتی سازمان ملل درباره کشتار‌ها و جنایات جنگی نیرو‌های رژیم صهیونیستی علیه غزه مطرح ساخت.

کشتار سربرنیتسا در ژوئیه ۱۹۹۵ رخ داد که در جریان آن بیش از ۸۰۰۰ نفر از مسلمانان بوسنیایی در زمان جنگ بوسنی در اطراف شهر سربرنیتسا کشته شدند. نسل کشی رواندا هم در سال ۱۹۹۴ به وقوع پیوست که در جریان آن بیش از یک میلیون نفر کشته شدند.

رتش اشغالگر صهیونیستی از هفت اکتبر گذشته جنگ ویرانگری را علیه غزه آغاز کرده که تا روز یکشنبه ۲۰ هزار و ۴۲۴ شهید و بیش از ۵۴ هزار مجروح که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند، برجای گذاشته و براساس بیانیه‌های سازمان ملل، این جنگ باعث تخریب گسترده زیرساخت‌ها و یک فاجعه انسانی بی‌سابقه شده است. / آناتولی

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار